3.9.04

 

tacte! tacte!He entrat a la web d'EL TACTE QUE TÉ, http://www.eltactequete.com/index2.htm , i ja tenen número nou (i en portem 18). Aquesta revista (i d'altres) em fan posar força optimista. Lluny de propagandes i figuracions, totalment independents, sense cap mena de personalisme, només amb ganes de fer una revista i fent-la ben feta, una colla de gent (que sé que són joves) ja fa divuit números que ens ensenyen coses, que tradueixen autors interessants, que ens descobreixen escriptors d'aquí, que fan entrevistes ben interessants...

Aquí, les dues traduccions (Vittorini i Nicolas Bouvier --descpnegut per a mi--) són molt ajustades, Els textos d'Adrià Salas i Elisenda Hurtado, tot i deixar entreveure la seva joventut, mostren que hi ha altres maneres de narrar i gent que busca camins no trepitjats. Llegiu-vos la "queixa" de Judit Mulet. No és la primera vegada que ho sentim, però d'una generació com la seva (suposo) i amb aquest to, potser no ho hem sentit gaire; i hi ha detalls bons. I m'omple de simpatia nostàlgica que descobreixin l'Orgia d'en Sisa.

EL TACTE QUE TÉ demostra que és veritat que hi ha gent que treballa bé, que hi ha bons relleus, i potser demana que (ara o un altre dia) aquestes energies tinguin més altaveu i més possibilitats en un món de llops com aquest.

Entreu-hi. I si no la coneixeu, doneu una volta pels números anteriors. Us hi esperen moltes sorpreses. (i us ho diu un que ha corregut una mica de món).

Cal agrair a aquest personal la feina que (ens) fan. Com a mínim, llegint la revista. I és un gust per a le sneurones i un bon exercici. Potser els retreuria, d'aquest número, que és una mica massa formal i que a l'entrevista li falta alguna cosa (un historiador?). Però ... Gràcies i ENDAVANT !!


Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?