26.12.04

 

nadal nevera

.
M'aixeco a la nit i per fer alguna cosa obro la nevera. El que he vist allà dins, però, era un pessebre. Un pessebre de debò. Enmig la foscor de la cuina, aquella llum provenia d'un prestatge amb uns quans pots, formatge, iogurts... Tot plegat feia un pessebre preciós. Ha estat la meva epifania d'aquest Nadal, una aparició. Després d'això ja no podré veure cap pessebre sense pensar que és de cartró-pedra, d'estar per casa. Aquell era el pessebre definitiu.
.
Al matí he obert de nou la nevera per agafar una mandarina i ja era tota una altra cosa, estava davant d'una vulgar nevera mig buida de menjar, com totes. La visió havia desaparegut. Però sempre tindré en mi aquell pessebre a la nevera una nit propera al Nadal de 2004.
.
(Oh! Que mono!)
.

Comments:
¿Guardes les mandarines a la nevera?
 
no, no. Mira: a casa hi ha una panera a fora amb la fruita de consum, i a la nevera un calaix ple, perquè es guarda millor. I a mesura que es menja es va passant la fruita de la nevera a la panera. Però a vegades passa que la transmissió no ha funcionat i no hi ha fruita a la penera. Però: ...Has provat de menjar-te una mandarina de la nevera uan matinada d'hivern?
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?