27.12.04

 

recomprar els regals

.
Ahir, 26 de desembre, a les 17:42, vaig rebre un e-mail d'Amazon. Deia: No esteu satisfet amb el vostre regal? Doncs veneu-vos-el. I era un anunci del seu servei de compra-venda i de productes de segona mà. L'endemà del dia dels regals ja es posa en marxa el segon negoci: Us recomprem més barat allò que un vostre parent ha comprat (a nosaltres o a la competència) per regalar-vos i que no us ha agradat, i li ho vendrem a un altre a qui faci gràcia; una mica més barat del que li vam vendre al vostre parent, però més car del que us ho recomprarem.
.
Quin negoci! Ara ja venen dues vegades el mateix producte. Aviat no caldrà ni treure els regals del magatzem d'Amazon (o del Corte Inglès). Si no t'agrada, els ho dius i ells ja te'l compraran abans d'enviar-te'l.
.
Per què fem regals? I: Per què quan no se sap què regalar es regalen discs i llibres? Potser seria millor una ensaïmada, que al menys algú o altre se la menjarà.
.
Ara, la visió comercial d'Amazon és de lloar. Just quan maleeixes els ossos a la cunyada pel que t'ha regalat, ve Amazon a salvar-te. Tant de bo hi hagués un servei així per als objectes de decoració i bibelots inútils!
.

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?