23.2.05

 

conduint de nit

.
Conduïnt de nit per un paisatge nevat sota la lluna pots assabentar-te de moltes coses si escoltes la ràdio:
.
Que s'ha mort el Cabrera infante (el record de quan vaig descobrir tres tristes tigres. Recordo sobretot llegir-lo als llargs viatges en metro, en l'edició de butxaca de seixbarral. Que joves que érem!).
.
Que han donat un altre premi al Bolaño. Sí, ara que és mort. Un bon favor li feu tots aquells que en vida no li vau dedicar ni una paraula ni una ratlla en cap crítica. I ara que és mort, vinga! tothom a dir que és tan bo. M'agradaria tenir temps per estudiar la presència d'articles sobre Bolaño abans i després de la seva mort. Hi hauria molts "crítics" que en sortiríen ben retratats. I trobo que es parla ben poc de Tres, aquell llibre tan bo de poemes o proses poètiques o el que sigu, i que té algunes parts excel·lents.
.
Que li han donat un altre premi al Baltasar Porcel. A veure si d'una santa vegada li doneu el Nobel i no n'hem de sentir a parlar mai més. O a veure si es mor i després resulta que era tan dolent!
.
Que ha mort Jean Cayrol. Però no el Jean Cayrol, àlies de Jordi-Pere Cerdà, sinó el Jean Cayrol guionista de Resnais i novel·lista.
.
Això sí. El que ha ocupat més temps les meves orelles han estat el barça i el madrid. Amén. Sort que els ulls no escolten i miraven la neu de blanc-lluna.
.

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?