7.2.05

 

lapsus aclaridor

.
El senyor Acebes del PP avui ha parlat de no-sé-què i en un gest de "progressisme" no ha volgut esmentar la paraula "immigrants" o "magrebins" o "subsaharians", i ha volgut ser més "modern" i políticament correcte". Però li ha sortit el tret per la culata. Se li ha vist el llautó. Ha tingut un lapsus d'aquells tan freudians.
.
El que li ha sortit és : "aquells que s'han quedat a viure amb nosaltres"..
.
És a dir: "Nosaltres som nosaltres i n'hi ha uns altres que vénen i s'instal·len a viure a casa. Però mai no seran com nosaltres. Sempre seran uns hostes, més o menys tolerats, tractats amb més o menys justícia i correcció, però mai seran part del nosaltres. Que quedi clar que encara hi ha classes i denominacions d'origen. Són com uns ocupes tolerats (perquè els necessitem)". Ni tan sols ha gosat parlar dels "altres" espanyols o dels "nous" espanyols (dic "espanyols" perquè és l'únic que li cap al seu cap).
.
Ja ho diuen els castellans : "Por la boca muere el pez". I els catalans: "Qui té boca s'equivoca". Encara que en aquests casos l'equivocació és ensenyar el llautó del que veritablement es pensa.
.

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?