6.2.05

 

torna joan navarro . al·leluia !

.
He llegit que Joan Navarro ha tret un llibre de poesia. Es diu Magrana i l'ha publicat a les Edicions Bròsquil (el dia 10 es presenta a la Casa del Llibre de València, i el presenta Anna Montero, potser la millor poeta del nostre present poètic).
.
Després de tants anys sense un llibre de poemes de Navarro, aquesta és una molt bona notícia. Joan Navarro era (i és) un dels millors poetes de l'anomenada generació dels 70. Un escriptor que mai no va tenir gran renom, ni ànsies de popularitat, ni va dedicar-se a complaure el públic. I de repent va callar. Publicà algunes novel·les i traduccions, però de la seva obra poètica mai més no se'n sabé res. El 1992 publicà Tria personal, una autoantologia de la seva obra poètica (1973-1987), i es va acabar la seva cara pública respecte a la poesia.
.
Per això aquesta és una gran notícia. I mentre esperem aquesta magrana, podem anar fent boca rellegint Tria personal (Edicions de la Guerra. València, 1992). Com sempre, hi quedarem enganxats.
.

Comments:
com que algú, al qui no li agrada el que dius et recomanava, doncs t'he llegit sencer. Es cert que has millorat des de l'agost. Apa i continua
 
gràcies. No sé de què va això d'algú a qui no agrado i que em recomana, però gràcies per anar a les fonts i llegir tu mateix/a.
Si des de l'estiu està més bé... no en tinc ni idea. Millor, no?
fins aviat
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?