5.6.05

 

les ajudes de la i.l.c (2)

.
Un altre tema que va quedar pendent de l'últim post:
.
Que li donen ajuda a un presidiari que vol escriure les seves memòries? No hi tinc res a dir, i no en puc dir res: no hem vist el projecte ni la mostra de l'obra. Però el més probable és que el llibre s'acabi publicant i sigui un gran èxit (morbo total) i es tradueixi com a mínim al castellà i el paio i l'editorial (que segur que ja existeix) facin calerons. Haurà estat just?
.
En casos com aquests, no seria bo un mecanisme de devolució? Si amb els diners de la I.L.C. algú fa una feina que li reporta aquella quantitat multiplicada per 20 o per 30 o per 100, no és lògic que retorni aquella quantitat inicial al seu mecenes/inversor?
.
És una pregunta.

Comments:
Brut, en això que dius últimament de les subvencions de la ILC (controlar que es publiqui, retornar els diners si l'edició guanya) tens tota la raó. Antoni www.quaderns.net
 
Sí, tens raó.
I jo hi afegiria una altra cosa: Quants autors i quantes autores després de rebre una ajuda d'aquestes presenten el llibre a un premi (oficial o privat) i el guanyen i en tornen a treure benefici economic? Això deu ser legal, però no és gens ètic i diu molt poc de qui ho fa (i diu molt del seu morro)
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?