15.7.05

 

balsa enmig del mar

.
Fa uns anys, viatjant per aquests mons de déu, buscàvem com posseïts algun lloc on hi hagués cervesa. Ara la recerca és doble: cervesa i cibercafès. I tot per acabar creient que no val la pena ni una cosa ni l'altra. Però és ben cert que tenim mono.
.
Tan bonic que és pensar que estaràs lluny de tot, desconnectat i fora del món, i quan t'hi trobes només fas que pensar a veure quan sabràs alguna cosa, quan trobaràs un diari, un cibercafè per llegir notícies i mirar el correu, una cervesa, o qualsevol cosa.
.
I, contradicció de contradiccions, ara toca començar a pensar que aviat tornarem a ser al món de diaris, ordinadors i cerveses. Home sweet home. Però també: "work, hard work".
.
Disfrutem dels poquets dies que ens queden lluny del món.
.
I disfrutem d'aquest cibercafè sense cervesa. Mentrestant, pel que llegeixo: una onada de calor, que no hi ha manera d'entendre's per l'estatut, que Barcelona és molt moderna... Igual que abans de marxar. Ai!
.

Comments:
Igual que abans de marxar... És clar! Només que des de lluny, com dius en el post anterior, tot es veu més mesquí, més petit i més ruïnós. No sé on ets, però si t'agrada i t'hi pots quedar, no et perdràs res si no tornes.
 
Si tornes el mar s'acabarà...
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?