1.7.05

 

que baixa

.
Que baixa que és!!
.
Fent neteja de prestatgeries i endreçant, m'he adonat que tinc tres edicions diferents de Terra baixa. És normal si es tenen en compte uns quants anys dedicats a l'ensenyament en una època en què era lectura obligatòria.
.
Però el dilema és: "Els llenço, o regalo, tots tres, o me'n quedo un?". L'obra és insuportable i no la llegiré mai més (hauria d'estar molt avorrit i apurat). Per tant, val més treure'ls de casa. Però... I si un dia el necessito? Però... El necessitaré mai? per què?
.
Així els llenço tots tres. Però....
Doncs me'n quedo un. Però...
Doncs els llenço tots tres. Però...
Doncs me'n quedo un. Però...
.
I encara estic així.

Comments:
Va, queda-te'n un. La qüestió serà decidir el sistema de la tria.
 
Bookcrossing... abandona els 3 exemplars en qualsevol lloc: un parc, el seient d'un rodalies, en una tauleta d'una orxateria, en la biblioteca municipal, a l'entrada d'un sex shop, etc. No els llencis al contenidor. Fes que algú, per casualitata, hagi d'acarar l'instant suprem en el qual estem davant un llibre i hem d'optar per agafar-lo i obrir-lo o fotre-li una patada. Terra Baixa és la infraliteratura que ha nodrit anys i anys la nostra dissortada pàtria. Cremem totes les Terres Baixes, abandonem-les com si fossin gossos plens de paparres al voral de l'autopista del segle XXI...
 
Això, crema el llibre i de pas fes la foguera més grossa amb els llibres de l'impresentable anterior. Per sort, no passaran de la primera edició. I encara.
 
No cremis res: regala els llibres que et sobren a qualque presó del país, el fons bibliogràfic de les presons és irrisori, col·lega. Quan el foc s'esdevé l'únic lector de les pàgines, en aquell mateix instant, neix el virus del feixisme. Un llibre per dolent que pugui ser, pot arribar a complaure a qualcú.
 
Cremar llibres? Cremaries el "Mein Kampf" en una foguera pública?
És complicat.
Si els deixes pel carrer, ni bookcrossings ni merdes: algú els fotrà a les escombaries o a reciclar o els farà a bocins o els cremarà o se'ls vendrà a Sant Antoni.
Porta'lsa alguna escola o institut. Per desgràcia aquests llocs tenen unes biblioteques deplorables, i és possible que d'aquí a un temps torni a ser llibre de lectura pels alumnes (pobres!!!), i alguns s'estalviaran de comprar-lo.
O, potser sí, un foc particular...
 
Bookcrossing , com diu en tdq.
 
senyor thehorror:
L'únic decent que es pot fer si es vol fer bookcrossing és fer-lo, simplement, prescindint i al marge de tota aquesta mena de institucionalització i oficialització d'una pràctica que si té alguan raó de ser és l'espontaneïtat, la llibretat total i el no control.
No hi ha res més nefast que les oficialitzacions i patents de cors de les activitats lliures i salvatges. Boockcroosing? Potser sí, però passant de tot, cadascú es fa el seu i com li doni la gana i sense donar comptes a ningú, ni explicacions ni merdes. Aviat haurem de fer el mateix amb el sexe!
 
QDQ,
tu si que ets infraliteratura...i qualsevol dia t'abandonaran al voral d'una carretera comarcal, sense morrió ni cadena...

!He mort el llop!
Tu no ho faries
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?