30.8.05

 

uff !!

.
Obro el llibre que m'han portat uns amics. Pàgina 52. Llegeixo:
.
Aire de dol, dalla de plata
.
Si el teu nom com el bèlit
traça un vol de silenci
a l'aire endolat de l'Acròpolis.
.
I tiren l'acer a la sala buida
removent la rossor de la tenebra
.
I degollen el cabridoi
a l'ara colrada
del llindar de la tuta.
.
I al camp ras que fogueregen els nòmades,
el més isard commòs erra
tenyit del seu roig,
on muda el temps.
.
.
I dic: "Ufff!!!".
.
I obro la 46:
.
Fui a la tuta
.
Mos ulls fits al cenotafi.
La pau armada de la nit hermètica
s'engola, vacil·lant el cer,
transmigrant la muda demora
a la paüra del paisatge.
Abismat lo temps.
Llevat lo fat.
.
.
I dic: "UUUFFFFF !!!"
.
Però miro la solapa del llibre. I llegeixo:
.
...poemari de luminiscències en l'obscur i fulguracions en el buit, monodia de vertígens, veus i visions, l'autor submergeix l'univers sentitològic del jo en un espai de percussió amb la fenomenologia extàtica i insomne de la matèria. Lloc on empelta els fragments aurífics de l'imaginari mític i simbòlic que constitueixen l'herència de l'origen, la legitimació heroitzada".
.
.
I dic "UUUUUUUUFFFFFFFFFF !!!!!!!!"
I entenc per què hi ha gent que odia la poesia i els poetes. Jo no odio la poesia ni els poetes, però no suporto els mals poetes ni la pedanteria, ni la pseudointel·lectualitat, ni tanta farsa, ni tants despropòsits junts. I penso que això sí que fa mal.
.

Comments:
Vols dir que no és un llibre d'humor o de paròdia de molta poesia catalana actual?
 
És que hi ha poetastres que confonen la poesia amb un galimaties... Es pensen que poden afusellar el diccionari per a demostrar que són molt i molt saberuts... Si vols bona poesia, totalment intel·ligible i actual, espera que publiqui l'obra guanyadora del Ferrater d'enguany: Edicions 62, cap a la tardor...
 
I imbècils que es pensen que són poetes perquè han tret la rifa d' un dels tres-cents premis a què s'han presentats. Només cal llegir el que fan via web per adonar-se que tenen de poetes el que el meu gat de bisbe. Va, xato, política municipal, classes d'institut i pelar-te-la amb la veïna.
I no cal que et facis més publicitat home. Em consta que a hores d'ara, i després de llegir el teu bloc, el jurat ha pensat sincerament en dimitir.
 
petrus, jo de tu m'amagaria, desgraciat de merda, perquè a partir d'avui te la tinc jurada. Has begut oli, vinagre i sal.
 
osti, brut, et comprenc

té, aquí tens programari per generar automàticament poemes, comparo el que poses tu i el que surt aquí

http://www.elforat.net/generadors/poemes

i al·lucino
 
Hello,
I visited your"google nederland
"-Blog.
As I created about 30,000 Infopages about all kind if subjects, I know how difficult it is to keep all this stuff updated and to find all the information you need.
Should you need more info, I invite you to visit cc Infopage, you might find there some information that will interest you.
I wish you all the good luck I can, keep the good work going!
Kind regards,
Jos
cc Infopage
 
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
 
Hi Blogger it never ceases to amaze me how creative people are, especailly the young ones, gives me hope for the future. Anyway I was looking for information on DIC and landed on your page. I was looking more for DIC so uff !! wasn't an exact match but I enjoyed reading your posts. Take Care. I'll bookmark your blog for future.
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?