14.9.05

 

de la caixa? un altre dia

.
Primer de tot: gràcies a la gent que ha comentat la nota sobre l'article de Sebastià Alzamora (aquí sota mateix). Sé que no és a causa de mi sinó a causa d'ell, però a un, que va dient el que lisembla a estones perdudes, a vegades li va bé saber que hi ha gent que se'l llegeix, que ho comenta i que fins i tot hi està d'acord; i que també n'hi ha que no hi està d'acord (llàstima que esgrimeixin arguments tan nuls).
.
Segon: un dels comunicants es demana per què l'Alzamora no critica "La Caixa", que només sap programar poetes i cultura en llengua castellana i algun català per cumplir quota.
.
M'agradaria un dia comentar la política de "La Caixa". Ho faré. Però un altre dia. De fet, no caldria, perquè es comenta sola. Però l'Alzamora no ho deu poder fer, no li convé. No se sap mai de quina mà hauràs de menjar i, per tant, val més calcular bé quines mans mossegues.
.
Si tots els esforços que esmercen els imparables a llençar invectives ençà i enllà sense saber què diuen ni a qui ho diuen, els esmercessin a construir, a fer, a criticar qui s'ho meriex de debò, a fer servir la influència que diuen que tenen per tal que canviïn actituds i conductes que ens fan més mal que bé (com la de "La Caixa"), potser no serien esforços llençats ni boomerangs contra la cultura que diuen defensar, ells que es vanten de ser els constructors del nostre demà.
.
I així ens va. I així els va. I així anem.
.

Comments:
Jo normalment passo per aquí, però no tinc res a dir... Però et llegeixo igualment.
El article sobre els imparables trobo que és veritat. És una llàstima que hi hagi gent així.... I que tothom "tragui".
 
no sóc caixista ( no el en sentit impressor, sinó fan de l' entitat bancària) la cosa és que pel maig al caixafòrum van fer uns recitals i que el que portava la programació era l' albert roig que d' imparable no en té res. i això, que també et solc llegir, mudeta però atenta.
salut
 
En això tens raó. Però sempre em queda poder dir que "una flor no fa estiu". Un altre dia en parlaré. De debò.
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?