21.10.05

 

caterina mieras / joan manuel serrat

.
T'aixeques de bon matí i sents per la ràdio que el President té pensat el nom de Joan Manuel Serrat com a Conseller de Cultura, en substitució de Caterina Mieras. Quedes glaçat (i això que la dutxa és calenta). No som el dia dels Innocents ni és costum de fer bromes en aquest Haloween que ens pren Tots sants i la castanyada.
.
Serà possible??? Sí. Senzillament, sí. Aquest és el concepte de política i de política cultural que té el qui ens mana. Esperem que els seus consellers li treguin de cap, el mateix cantant tingui seny, i tot quedi en un acudit. Però no ens hem de prendre en broma aquesta filtració; aquesta idea és realment significativa de com es pensa a la casa gran.
.
Si el Partit deu coses al Serrat, que segur que li'n deu, que li paguin d'una altra manera, però no a costa de destruir encara més la política cultural. Algú va dir que des dels inicis de la Generalitat d'ara, amb Max Cahner, cada Conseller de Cultura ha estat pitjor que el que hi havia abans; i que sempre tothom ha anat creient que no n'hi podia haver de pitjors, i sempre se'n troba un que ho fa pitjor. Sisplau, no fem bona aquesta cita.
.
Ara bé, si l'alternativa a la Mieras no és el Serrat però és el Ferran Mascarell, o el Juan Ínsua, o el Ramoneda o l'Argullol o qualsevol dels àulics consellers, ja estem bé com estem. No cal canviar per anar a pitjor.
.
I no vull dir que aquests que cito siguin més curts que la Mieras, però com a Consellers de Cultura el canvi seria pitjor: aplicarien al País les idees que han aplicat als seus dominis i acabarien de desmuntar les poques infrastructures que amb aquests dos anys s'han creat -i que no es van muntar amb els vint-i-tants anys de CiU. Necessitem un polític, És tan complicat? Un polític. I no un cantant ni un pseudofilòsof ni un periodista ni cap altra cosa. I necessitem seny. I intel·ligència.
.
Què hem fet per merèixer tan desastre???
.

Comments:
Ah, vaja, els polítics són més intel·ligents que els artistes? No fotis, home.

El meu candidat és diu Pla. Albert Pla.
 
O en Pau Riba, va! ;)
 
SUBAL: no és qüestió d'intel·ligència sinó de saber què tens entre mans, de tenir visió política, un programa, un projecte i capacitat negociadora i política per poder-lo tirar endavant.
En aquest sentit, si la Mieres és el la part que es veu de l'equip i el programa del tripartit (o del psc, no ho sé) i la seva feina només és figurar, com em temo que passa, ja m'està bé. COm m'estaria bé en Serrat o la seva tieta si fan elmateix que la Mieres: deixar fer i figurar.
Però em temo que gent com el Serrat o els que esmentes voldríen donar "el seu toc" a la política cultural. I per això, ja està bé com està ara.
Els artistes no són ni més ni menys intel·ligents que els polítics, o que els matemàtics o que el pastisser de sota casa; però no està gens malament que el pastisser faci el Sacher tan bo que fa, que el cantant escrigui i canti cançons i que el polític faci política. No tinc cap ganes d'haver-me de menjar el sacher que fa en Serrat, d'escoltar les cançons d'un polític o que faci de polític el pastisser. M'entens?
 
sí, sí, ha quedat claríssim.Tu vols una classe política. En el pitjor sentit que "classe" pugui tenir. Tu vols especialistes que saben de tot.
 
Un bon gestor pot gestionar qualsevol cosa. El millor director general que Apple Computer ha tingut venia de PepsiCo, empresa de begudes i aperitius. L'actual director d'expansio de Zara (roba) ve de Tabacalera (tabacs). Son dos exemples, pero n'hi ha mil. El que no esta tant clar es que un que canta o actua sigui un bon gestor. Tendim a exagerar les capacitats de qualsevol mindundi que surt a la tele. No anem be.
 
I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog
 
salut je suis rachid jazouli adress :3rue chouaib doukkalie essada latoraine meknes maroc. tel: +21264260168 email: jazouli690@hotmail.com
 
[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]nero 9, [url=http://firgonbares.net/]office 2003 vista[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] filemaker pro medical billing free adobe photoshop cs3 serial number
nero torrent [url=http://firgonbares.net/]to sell oem software[/url] adobe acrobat distiller 9 closes
[url=http://firgonbares.net/]army software purchase program[/url] academic version, adobe creative suite 4 premium
[url=http://firgonbares.net/]microsoft astronomy software[/url] and software store
buy a software [url=http://firgonbares.net/]university software discount[/b]
 
[url=http://vonmertoes.net/][img]http://hopresovees.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]discount software discount, [url=http://vonmertoes.net/]portable kaspersky internet security[/url]
[url=http://bariossetos.net/][/url] downloadable educational software software volume discount
adobe software discounts for [url=http://hopresovees.net/]kaspersky internet security 2009 key[/url] best academic software
[url=http://vonmertoes.net/]shop sales software[/url] macromedia com software flashplayer7
[url=http://vonmertoes.net/]order free software[/url] to buy original software
build or buy software [url=http://vonmertoes.net/]software products price[/b]
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?